Allereerst zal er een afspraak gemaakt worden voor een intake gesprek. Eventueel terplekke zal bekeken en besproken worden wat er in beeld gebracht wordt. Tijdens deze intake worden ook de kosten voor de werkzaamheden besproken. Wordt er een akkoord bereikt, dan maken we natuurlijk zo snel mogelijk en naar wens een afspraak om alles in beeld te brengen!
Na het fotograferen op locatie is het werk nog niet klaar. Alle foto's gaan mee en worden netjes uitgezocht en nabewerkt. Speciale wensen worden hierin zeker meegenomen! 
Zijn de foto's klaar? Dan krijgt u de foto's digitaal in hoge resolutie geleverd en mag u deze zelf naar wens gebruiken voor uw website of ander promotie materiaal.

Alle foto's blijven, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, eigendom van odD Fotografie en mogen door odD Fotografie gebruikt worden voor andere doeleinden. Wilt u exclusiviteit? Vermeld dit dan tijdens de intake.

De foto’s in het boek “Boost je leiderschap” van Margreet Noordanus / Paardeninzicht zijn verzorgd door odD (Bedrijfs) Fotografie.
ISBN/EAN 9789090378244
https://www.boostjeleiderschap.nu/


Botex Textielshop heeft op een creatieve manier gebruik gemaakt van de foto’s om zijn winkel en website aan te kleden. Neem eens een kijkje bij Botex Textielshop